Primul lucru pe care l-am văzut în dimineața nunții, a fost buchetul de mireasă. Cu toate că ne aflam departe de București, în vârf de munte, Darius avusese grijă ca la ora 8:00, florile să fie déjà acolo. Buchetul meu mă aștepta, mai frumos decât mi-l imaginasem, gândit parcă pentru mine. Creative directorul de la Maison Dadoo știe cât de important este ca, în cadrul unei nunți, florile să spună aceeași poveste cu rochia de mireasă, tema petrecerii, locația, momentul anului, pentru a crea un eveniment coerent și rafinat. Vă redau mai jos o parte din discuția pe care am avut-o despre cele mai potrivite combinații de  rochii de mireasă și flori, alături de câteva imagini cu minunatele creații Maison Dadoo.

10rd

Raluca: Darius, pentru ce fel de mirese ai creat de-a lungul timpului buchete și aranjamente florale?

Darius: Am întâlnit de-a lungul timpului mirese foarte diferite, care vin la mine cu propriile idei și un stil personal, de aceea am avut ocazia de a crea de la buchete clasice din trandafiri, la mixuri de flori parfumate pana la buchete in forma de evantai, glob, buchete în scoică, accesorizate cu bijuterii și multe alte creații la care uneori nici nu m-am gandit că le voi putea face. De fiecare dată a rezultat însă, un accesoriu care reprezenta personalitatea miresei și îi completa ținuta.

Fotor0727184241

Raluca:  Care sunt informațiile de care ai nevoie înainte de a crea un buchet de mireasă și celelalte accesorii florale pentru o nuntă?

Darius: Pentru buchetul de mireasă, mă ajută să știu forma rochiei, pentru a stabili forma și mărimea buchetului, tema evenimentului, în funcție de care decid stilul buchetului, locația, cromatica și, bineînțeles, țin cont de florile preferate ale miresei. O rochie în formă de A arată foarte bine atunci când este accesorizată cu un buchet rotund, clasic. O rochie simplă, care urmează linia corpului, va fi perfect complimentată de un buchet cu o structură clară si flori cu tulpina destul de lungă, cum sunt calele. Rochiile pline, cu straturi multiple se potrivesc perfect cu buchete în culori aprinse:  trandafiri roșii sau anemone fucsia. O rochie din dantelă este frumos evidențiată de un buchețel delicat din muscari, sweet peas și mici accente verzi de buplerum, mentă sau ruscus. Unei rochii  moderne, asimetrice i se potrivește un buchet care să contrabalanseze asimetria rochiei, cum ar fi un buchet curgător de phalaenopsis. Pentru rochiile inspirate din lookul anilor ‘50 aș merge mai curând  pe un buchet nonconformist, care să aducă  ținuta în contemporan: un buchet perfect rotund, o bila prinsă de încheietura mâinii miresei. Rochia sirenă va fi foarte frumos completată de un buchet construit pe un cadru larg, trandafiri sau cale.

Fotor0727185014

 

Raluca: Ce fel de buchet ai crea pentru o mireasă ultra-modernă, cu o rochie scurtă, care a organizat o petrecere de nuntă într-un stil dramatic, glamour în luna Octombrie?

Darius: Mă gândesc la un buchetel micut, lalele si fressia, ceva parfumat.

 

Raluca: Dar pentru o mireasă matură, o femeie  decisă, puternică și pragmatică…să mai adăugăm că este înaltă, brunetă, va purta o rochie din tafta, cu o croială dreaptă, austeră, iar nunta va avea loc în Mai?

Darius: Fără nici o ezitare, recomandarea mea, în special pentru acea perioadă, sunt bujorii dar pentru tipologia descrisă de tine, cred ca aș opta pentru cale.

Raluca: Sper că din ce în ce mai multe mirese vor abandona anostele „săli de nunți” sau grand ballroom-uri cum au fost ele botezate în ultima vreme și vor alege locații mai inspirate și originale. Ce tip de locație ți-ar plăcea să înfrumusețezi prin intermediul florilor?

Darius: Da, au început să fie din ce în ce mai ocolite aceste locații insipide și deloc personale. Eu prefer ideea de eveniment outdoor, cu toate că nu sunt foarte multe locații care pot oferi acest serviciu, ca să nu mai vorbim de mare problemă pe care o poate reprezenta vreme nefavorabilă. Cred că evenimentele în aer liber sunt visul oricărui organizator, deoarece avem libertate absolută atunci cînd vine vorba de modalitățile de decor și cromatică.

 

1111

Maison Dadoo este un loc fermecător pe care miresele ajung să-l iubească pentru că îți inspiră numai lucuri bune, dulci…pufoase. De exemplu… 😀

Fotor072819428

 

 

Comments

comments

 

Tags: , , , ,