După ce am ales dimensiunea optimă a poșetei, urmează să decidem cum o vom purta. Sigur că unele modele, prin mânerele sau curelele cu care sunt prevăzute, impun modul în care sunt purtate.  Multe dintre ele sunt, însă ajustabile, astfel că pot fi ținute în mână, pe umăr, pe braț sau în orice alt mod ne place sau ne avantajează.

Modul în care purtăm poșeta sau geanta direcționează privirea celor din jur către o anumită zonă a corpului nostru. Astfel, pentru ca acest accesoriu să fie nu doar funcțional ci și compliment adus anatomiei noastre, cel mai simplu și eficient lucru pe care îl putem face este să o purtam în dreptul acelor zone ale corpului, cu care ne mândrim.

Astfel, o talie bine definită va fi evidențiată prin purtarea pe umar a unei genti cu mânere scurte precum modelul de mai jos:

modul de a purta poseta_ralucadobrovolschi.ro Acest model nu este potrivit însă în cazul în care nu suntem mulțumite de mărimea sânilor (prea mari sau prea mici).

 

În cazul unei siluete cu greutate în partea inferioară a corpului: șolduri late sau coapse masive, sunt de evitat gențile cu bretea lungă întrucât nu fac decât să atragă atenție nedorita în această zonă. Acest model de poșetă avantajeaza siluetele subtiri, lipsite de curbe, silueta în forma literei V.

renee-zellweger-breast-health-international-tommy-hilfiger-bag-launch__oPt

A ține o poșetă cu mânere scurte în mână, ca în imaginea de mai jos, este o idee bună pentru toate siluetele, excepție făcând persoanele mignone care ar părea și mai scunde,  privirea fiind atrasă în jos.

ella-catliff_vogue_27apr13_dvora_b_426x639

 

Sursa foto: www.vogue.co.uk

Comments

comments

 

Tags: , ,