Entuziaste planuri de viitor, o nouă familie,  o nouă etapă din viață. Pe cât de frumoase și emoționante sunt aceste momente, pe atât de încărcate de stereotipuri de toate felurile.  Dacă râsetele generale după primul “DA”, șampania și pozele sunt chiar plăcute, nicio femeie nu-și dorește să fie, din punct de vedere vestimentar, un clișeu viu.

Totuși, nu înțeleg cum se face că în fiecare sezon apar aceleași rochii forțat festive, din satinuri în culori agresive, aceleași replici Hervé Léger pe forme care nu au auzit de exercițiu fizic în ultimele 12 luni, aceleași transparențe stânjenitoare pentru părinți, aceiași depășiți pantofi peep-toe, aceleași masive sandale cu platformă și tocuri de 15 cm.

Pentru a face față cu grație unui astfel de moment, vă încurajez ca, înainte să îmbrăcați prima ținută de doamnă, să vă gândiți la următoarele:

  • Este ziua voastră și vi se iartă orice. Hainele sunt însă necruțătoare, așa că dacă în mod obișnuit rochiile strâmte, scurte, cu brațele sau spatele descoperite, nu vă fac un serviciu, nu sperați că lucrurile se vor schimba tocmai acum.
  • Costumațiile sunt destinate petrecerilor cu tematică, așa că nu încerca să fii mireasa rockeriță, mireasa prințesă, mireasa femme-fatale.
  • Ținutele tip budoir sunt cea mai puțin inspirată alegere pentru un astfel de moment.
  • Dacă provine dintr-o colecție intitulată “rochițe pentru cununia civilă”, este de preferat să rămână acolo.
  • De cele mai multe ori, căsătoria civilă are loc în timpul zilei, în mijlocul orașului,  într-o instituție a statului. Sunt cel puțin trei motive pentru a alege o rochie de zi: ușor deasupra genunchiului sau midi, într-o nuanță deschisă și nu orbitor de intensă, cu accesorii discrete, dar prețioase.

casatoria civila 2016

casatoria_civila_v2

casatoria civila_v3

casatoria civila 2016_v2

casatoria civila 2016_v3

casatoria civila 2016_v4

Comments

comments

 

Tags: