declaratii-de-stil-octombrie-2016

Stilul vestimentar este unul dintre cele mai autentice moduri de expresie personală, ceea ce spunem despre noi atunci când nu vorbim.

Adesea este însă dificil să ne găsim cuvintele pentru a ne exprima elocvent.

“Declarații de Stil” îți promite că nu vei mai rămâne niciodată fără cuvinte în magazine, în fața dulapului cu haine sau înaintea unei întâlniri importante, pentru că aici vei descoperi cum să-ți transpui anatomia, personalitatea, preferințele și stilul de viață, în alegeri vestimentare  autentice și reprezentative.

Fluența stilistică va fi la îndemâna ta odată ce vei stăpâni o serie de concepte precise care să funcționeze ca niște repere de încredere. În jurul lor poți construi oricât de simplu sau complex, costisitor sau convenabil, actual sau atemporal vei dori.

Tematică:

  • Tipuri de siluete și proporții. Află cum să-ți analizezi corpul în mod obiectiv și să faci alegerile vestimentare care să-i sublinieze frumusețea naturală și să-i pună în plan secund imperfecțiunile. Evaluarea metrică și încadrarea fiecărei participante în tipologia de siluetă și proporțiile specifice, te asigură că poți pune totul în practică imediat.
  • “Punctul pe i” al unei ținute. Alegerea colierelor în raport cu forma decolteului, a cerceilor în raport cu forma feței, a poșetei în funcție de siluetă și a tuturor în raport cu restul ținutei pentru a compune un look coerent.
  • Compatibilitatea între culorile personale (pigmentația tenului, părului, ochilor) și cele ale hainelor pe care le purtăm are o importanță deosebită atât asupra felului în care arătăm, cât și a stării noastre emoționale. Psihologia culorilor și caracteristicile țesăturilor: textură, luciu, drapaj.
  • Cum să faci cumpărături în mod inteligent: care sunt piesele clasice din garderobă, cât cheltuim pe ele și cât pe tendințele sezoniere, cum construim o garderobă care să ne placă mai mult de un sezon, de unde și când cumpărăm, cum apreciem dacă o piesă vestimentară “merită banii”.
  • Descifrarea codurilor vestimentare (de la White Tie la casual) și descoperirea propriei identități stilistice.

Când:

Între 14 Octombrie – 11 Noiembrie, în fiecare vineri între 19:00 – 21:00, timp de cinci săptămâni.

Preț: 500 lei/participant

Unde: str. David Emanuel, nr 3. Harta.

Înscrieri la contact@ralucadobrovolschi.ro

 

Comments

comments

 

Tags: ,