Sunt consultant de imagine, absolventă a Swiss Image Institute, specialist în etichetă socială și de afaceri acreditat de către Minding Manners, Londra,  și membră a celei mai importante asociații de acreditare și dezvoltare profesională a consultanților de imagine, la nivel mondial, Association of Image Consultants International.

Toate poveștile din industria modei încep de la pasiunea pentru haine. Eu de haine în sine nu am fost vreodată pasionată, ci de modul în care mi-au permis să mă exprim.

Acum opt ani am transformat pasiunea pentru imaginea personală, în profesie și o practic cu convingere, entuziasm și responsabilitate.

Convingerea? Construcția succesului durabil are drept fundament educația, inteligența, efortul, susținute de un discurs și comportament adecvate. Ceea ce deschide ușile acestor calități este, însă aspectul exterior, cel care oferă celor din jur, informații despre statutul, obiectivele, convingerile pe care le avem și de gestionarea căruia depind percepția și atitudinea celorlalți față de noi.

Entuziasmul? Ocazia de face zi de zi ceea ce îmi place este sursa mea inepuizabilă de energie.

Responsabilitatea? Vreau să transmit informații relevante, utile și corecte, dar și gânduri care să dea naștere altor gânduri…mari și atitudini…mărețe.