cum sa arati bine cand vremea arata rau

1)  Zăpada și apa îți strică pantofii care nici măcar nu sunt deosebit de călduroși la asemenea temperaturi. Nici cizmele de cauciuc nu sunt o idee bună, în principal pentru că îți șifonează pantalonii.

Poartă bocanci rezistenți la apă și schimbă-te cu pantofi odată ajuns la destinație.

2)  Pantofii cu talpa din piele alunecă pe gheață.

Pantofii cu talpa din cauciuc și/sau cu model în relief te vor asigura că rămâi pe verticală.

3)  Îți îngheață urechile dar nu vrei să porți căciulă pentru că nu arată bine cu restul ținutei sau din cauza frizurii. Pălăria din fetru, sapca sau basca nu acoperă urechile, așă că le poți înlocui cu un fular lung, din cashmere, pe care îl poți înfășura în jurul gâtului până la nivelul urechilor sau folosi ca pe un buff.

cum sa arati bine cand vremea arata rau_v1

4) Ninge, ai drumuri de făcut și nu vrei să-ți uzi paltonul. În plus, pe sub acesta nu încap prea multe straturi, așa că nu te simți confortabil la temperaturi foarte scăzute.

Există paltoane a căror lână a fost impermeabilizată: Canali, Berluti sau Burberry Prorsum, însă dacă nu ai ajuns încă la acest nivel de disponibilitate financiară, alege o jachetă matlasată, cu puf de păsări de apă, pe care să o porți deasupra sacoului din lână. O culoare închisă sau estompată o va face potrivită mai multor contexte.

cum sa arati bine

5)   Nu vrei să porți sacou peste cămașă, dar cămașa nu e suficient de călduroasă.

Poartă deasupra cămășii un tricotaj cu guler în V. Păstrează întotdeauna gulerul cămășii în interiorul gulerului puloverului.

6)   Nu te poți dezlipi de telefon, dar vrei și să-ți păstrezi toate degetele.

La UGG Australia sunt disponibile mănuși din piele cu tehnologie touch bazată pe materiale conductive pentru compatibilitatea cu ecranele touch screen.

7)   Îți este frig la picioare pentru că nu acorzi suficientă atenție șosetelor sau crezi că le poți purta în continuare pe cele din bumbac.

Înlocuiește-le cu un amestec de lână 80% și alte materiale (bumbac, acrylic, poliamidă) 20% și alege pantofii sau bocancii în așa fel încât în interiorul lor să rămână puțin spațiu de mișcare pentru picioarele tale.

8)  În timpul rafalelor de vânt, te gândești că pantalonii pe care îi porți nu au fost gândiți pentru asemenea condiții meteo.

Renunță la jeans sau alte modele din bumbac și schimbă-i cu reiați sau flanel din lână, ori, pentru ocazii speciale, catifea (în privința culorii celor din urmă, eu m-aș opri la negru).

9)  Dacă în continuare îți este frig, indispensabilii te salvează.

Mai rușinos decât a purta indispensabili, este să îngheți în pantaloni slim cut, mai ales că tehnologiile actuale îi fac subțiri, invizibili pe sub pantaloni, din materiale naturale, cei din lână și mătase ajungând la 500 de lei, sau din țesături sintetice, care se găsesc și în magazinele de echipamente sportive, cu un preț de aproximativ 200 de lei.

10)  Vă voi lăsa pe voi să-mi spuneți care este a zecea problemă în sezonul rece, iar eu mă voi gândi la o soluție potrivită.

Comments

comments

 

Tags: ,