Marile corporații, casele de avocatură,  agențiile de publicitate,  redacțiile de presă, companii mari și mici din toate industriile, își doresc să încheie anul în mod memorabil, și organizează în aceste zile, petreceri, pe cât de grandioase le permite bugetul, majoritatea  sub forma unui cocktail party: eveniment semi-formal, în timpul căruia invitații stau în picioare pe durata întregii seri, sunt servite aperitive și bături, iar scopul general este de a cunoaște și de a ne face cunoscuți.

Pentru că tot anul te-ai făcut remarcată prin multă muncă și implicare, este momentul să  alegi o ținută care să se ridice la nivelul calităților tale profesionale și să fie deopotrivă șic, rafinată, potrivită momentului și siluetei tale.

  • ’Tis the season to be jolly!  Renunță la previzibilele rochii negre, drepte pe care le porți oricând în timpul anului. Alege o rochie specială: o culoare interesantă – sezonul acesta, dar și în orice altă iarnă, poți elimina monotonia cu burgundy, verde, mov, sau un model diferit de liniile cuminți ale ținutelor pentru birou.

Donna Karan, Joseph, Roland Mouret

  • Dacă imaginea de ice princess te-a atras vreodată, este momentul să o pui în practică, all white, fiind o tendință actuală și foarte rafinată: o fustă din tweed sau bouclé, alături de o bluză din mătase și accesorii argintii, sunt alegerile ideale.

Tweed si organza_Gianbattista Valli

  • Diferit și remarcabil în sens pozitiv, nu înseamnă scurt sau transparent, cu atât mai puțin la un eveniment care, oricât de relaxat, este unul cu caracter profesional.  O fustă scurtă sau o bluză cu spatele gol, pot arăta totuși bine, mai ales pe o siluetă androgină și, în plus, echilibrate cu piese cuminți: un blazer oversized, o pereche de pantaloni  largi, din mătase.

Day Birger, Tibi, Roland Mouret

  • Fustele midi sunt foarte actuale și feminine, așa că nu le ocoli.
  • De o senzualitate  mai puțin evidentă este smokingul de inspirație masculină, purtat cu o bluză transparentă din mătase sau un top prețios.
  • Chiar dacă temperatura exterioară  scade sub zero, nu este momentul să ne încălțăm cu cizmele de stradă: masive și groase, vor ruina orice ținută, oricât de fină. Pantofii și chiar sandalele sunt alegerea potrivită pentru un eveniment în interior, indiferent de sezon.

Jimmy Choo, Nicholas Kirkwood

Vă doresc să fiți o prezență elegantă, atât prin ținută, cât și prin atitudine!

 

sursă imagini: net-a-porter.com

Comments

comments

 

Tags: ,