Serviciile de consultanță de imagine au rolul de a transpune în vestimentația și aspectul exterior al dumneavoastră, anatomia, personalitatea, rolurile profesionale sau sociale, obiectivele și modul în care doriți să fiți percepuți de către cei din jur, pentru a obține o imagine coerentă, unitară și autentică.

În cele ce urmează, regăsiți descrierea celor mai accesate servicii:

1) “Descoperirea și dezvoltarea stilului personal“

Cuprinde:

 • Analiza antropometrică: stabilirea tipologiei de de siluetă, a proporțiilor, tipologiei somatice, și a formei fizionomiei.
 • Analiza stilului de viață, a preferințelor personale, obiectivelor profesionale sau personale.

Materiale incluse:

 • Catalog alegeri vestimentare ideale din fiecare categorie. Volumele, croielile, proporțiile, imprimeurile, țesăturile optime pentru topuri, pantaloni, fuste, rochii, jachete, paltoane, costume de baie, etc. Accesorii potrivite fizionomiei (rame de ochelari, cercei, pălării, etc).
 • Fișă personalizată cu descrierea antropometrică.
 • Ghid de interpretare a codurilor vestimentare.
 • Ghid pentru cumpărături: stabilirea bugetului, organizare, obiceiuri de cumpărături, listă de cumpărături pe sezoane.

Rezultate:

 • Transpunerea anatomiei, personalității, preferințelor, stilului dumneavoastră de viață, în alegeri vestimentare pe care le veți resimțiți ca fiind autentice și reprezentative.
 • Direcționarea eficientă a bugetului.
 • Reducerea timpului destinat cumpărăturilor.
 • Reducerea ratei cumpărăturilor din impuls.
 • Alcătuirea ținutelor potrivite fiecărui context.
 • Fluența stilistică se traduce în final în carismă, grație, clasă.

Mod de desfășurare:

Întâlnirea premergătoare include evaluarea dimensiunilor anatomiei, completarea unor chestionare și stabilirea obiectivelor legate de propria imagine.

În următoarea /următoarele întâlniri, are loc predarea materialelor descrise mai sus, o sesiune de întrebări și răspunsuri pe baza informațiilor conținute de acestea și discutarea identității stilistice.

Durata:

Predarea materialelor are loc la 5-7 zile lucrătoare după întâlnirea premergătoare.

2) Analiza cromatică

Perceptia noastră asupra unei piese vestimentare este influențată nu doar de forma ei, ci și de culoare și, mai important, de felul în care interactionează cu culorile noastre personale (culorile pielii, părului, ochilor). Astfel, se stabilește compatibilitatea între culorile personale și cele ale hainelor pe care le purtam și se identifică nuantele si culorile ideale.

3) Personal shopping

Asaltate de cele mai recente trenduri, de multitudinea de opțiuni din magazine sau reviste, de ultimele descoperiri ale prietenelor, alegerea hainelor devine o obligatie neplacută. În plus, odată ajunse acasă, realizăm că luminile artificiale și oglinzile din micile cabine de probă ne-au indus în eroare, iar hainele arată altfel în lumina naturală. Astfel, câte dintre hainele care ni s-au părut perfecte în magazine, nu rămân cu eticheta atașată în speranța că va sosi ziua în care vor fi purtate? Aceste greșeli, epuizante pentru bugetele și energiile noastre pot fi evitate alături de un specialist care are capacitatea de a identifica ținutele optime care vi se potrivesc din punct de vedere al siluetei, stilului, culorii, pot alcatui cat mai multe combinatii si se incadreaza in buget. Acest serviciu este destinat celor care nu mai vor sa piarda timp si bani experimentand si vor sa se bucure de increderea oferita de hainele care li se potrivesc perfect.

4) Evaluarea garderobei

Un serviciu în urma căruia veți afla dacă hainele pe care le aveți în garderobă răspund rolurilor sociale și profesionale pe care le aveți și vi se potrivesc din punct de vedere fizic. Deasemenea, vom stabili cum pot fi asociate între ele în cat mai multe feluri, astfel încât să exploatați la maximum investitia făcută în achiziționarea lor.

5) Bride & Groom wedding stylist

Cea mai așteptată, căutată și iubită rochie din viața unei femei este cea care îți subliniază frumusețea naturală și îți crează imaginea și starea perfectă pentru ziua în care vei fi mireasă.

Personalitatea ta, tipul ceremoniei religioase, respectiv al petrecerii, locul, tema pe care ai gândit-o pentru nuntă, sunt toate criterii importante în alegerea siluetei, a modelului, materialului, aplicațiilor, culorii rochiei.

Cum arată bărbatul fără de care ziua nunții nu ar fi perfectă? Este zâmbitor, relaxat și poartă un costum în care pare că poate cuceri lumea.

Creăm împreună imaginea zilei voastre perfecte! Detalii aici.

Consultanță pentru grupuri mici (4-5 persoane)

Vreți să aveți controlul imaginii dumneavoastră, al felului în care sunteți perceput și al atitudinii celorlalți în ceea ce vă privește?

Vreți să participați la cursurile de stil vestimentar, dar vă doriți și informație personalizată?

V-ar plăcea să vă rafinați stilul și în același timp să aveți o activitate împreună cu prietenele/prietenii?

Vă invit la Group Styling Sessions, patru întâlniri a câte două ore, la finalul cărora veți descoperi care sunt cele mai potrivite alegeri vestimentare pentru anatomia, preferințele și stilul dumneavoastră de viață, care este modul inteligent de a face cumpărături, care sunt piesele esențiale pentru garderoba dumneavoastră, care sunt culorile ideale, și cum vă puteți dezvolta și exersa stilul personal.

Preț: 100 euro/persoană (tva inclus)

Imaginea personală se construiește atât prin intermediul vestimentației, cât și a comportamentului și discursului:

7) Consultanța în materie de etichetă și protocol

presupune confruntarea cu situații concrete cum ar fi luarea mesei într-un spațiu public, sau simularea acestora astfel încât stăpânirea normelor de etichetă să ne ofere siguranța de a ne concentra asupra activității pe care o desfășurăm în momentul prezent (o prezentare, negociere, demonstrație) fără teama că o greșeală în comportamentul nostru ne-ar putea descalifica.

Prețuri la cerere.

Comments

comments