În mod sigur nu toți, chiar prea puțini, din păcate, și spun din păcate, nu pentru că ar avea vreo importanță dacă și câți îmi plac mie, ci pentru că am convingerea că astfel de bărbați pot face lumea un loc mai bun.

Barbati_lifestyle

Îmi plac bărbații care tratează toate femeile cu respect. Doamnelor, nu mai fiți atât de încântate când partenerul dumneavoastră spune despre fosta că nu era capabilă să poarte un dialog, despre colegele de birou că sunt incompetente și leneșe, sau când o tratează pe femeia care îi face curat în casă, ca și cum ar fi un obiect. Următoarea puteți fi chiar voi.

Îmi plac bărbații care își respectă și iubesc în mod autentic părinții, ca niște adulți care dețin controlul asupra propriei existențe, nu ca niște copii ascultători.

Îmi plac bărbații care știu să facă diferența între frumusețea pe care i-o oferă unei femei, fardurile, gelurile, vopselurile, wonder-articolele-vestimentare, și frumusețea oferită de un păr strălucitor pentru că este sănătos, o piele fină pentru că este hidratată și un corp suplu pentru că este antrenat.

Îmi plac bărbații care au o meserie concretă și sunt buni în ceea ce fac. Ei reprezintă o inepuizabilă sursă de inspirație.

Îmi plac bărbații care au pasiuni, hobby-uri, cei care practică un sport din plăcere, nu pentru a se admira în oglindă. Ei reprezintă o inepuizabilă sursă de motivație.

Îmi plac bărbații care sunt dispuși să încerce și capabili să aprecieze și alte feluri de mâncare, pe lângă snițelul cu cartofi și micii.

Îmi plac bărbații care nu folosesc parfum. Nu, nu mi se pare deloc o dovadă de sofisticare să cunoască și să aibă preferințe între Escentric Molecules, Odin sau Maison Francis Kurkjian. Mirosul de haine curate și piele proaspăt ieșită de sub duș, e infinit mai interesant și masculin.

Îmi plac bărbații complet dezinteresați de modă, dar care nu fac un titlu de glorie din a arăta ca un om al străzii. Cei care se preocupă cu a-și face o educație vestimentară mai curând decât cu achiziția celor mai cool pantofi.

Îmi plac bărbații care știu să poarte un costum, chiar dacă nu o fac prea des. Domnilor, chiar dacă tricoul și jeansii sunt uniforma voastră zilnică, în rarele momente când purtați costum, acordați atenție posturii drepte, mersului natural (pantofii nu sunt labe de scafandru), închiderii și deschiderii nasturilor sacoului în momentele potrivite, pentru a nu risca să fiți confundat cu o exponată de la Madame Tussauds.

Îmi plac bărbații care recunosc, dacă este cazul, că nu își doresc copii și nu se lasă purtați de entuziasmul partenerelor lor, în a le da viață.

Îmi plac bărbații care știu ce să facă cu cele șapte tacâmuri de pe masă, nu consideră șervetul ca fiind decorativ, știu să facă prezentări (Andreea- Radu, Radu-Andreea nu este un mod de a face prezentări) și pot dezamorsa un conflict din două cuvinte. Un bărbat stingher social îmi pune un zâmbet pe față. De compătimire.

Comments

comments