Principalul scop in alcatuirea unei tinute vestimentare armonioase pentru acest tip de silueta este crearea iluziei de talie, concomitent cu distragerea atentiei de la lipsa acesteia.

Primul deziderat se va realiza prin alegerea sutienelor potrivite. Atunci când au mărimea corectă, susțin și ridică sânii într-un mod care profilează existența taliei mai eficient decât orice altă piesă vestimentară.

Cea de-a doua regulă, una dintre putinele cu aplicabilitate in orice situatie este evitarea oricarei piese strânse pe talie: trench-uri, topuri sau rochii cu cordoane, elastice sau parte-peste-parte.

Rochiile si topurile empire sunt adesea flatante, mai puțin modelele plisate sau cu elastic sub bust, acestea crează impresia de sarcină incipientă.

În general, hainele pentru silueta H trebuie să aibă structură și linii drepte, precise.

Croieli pentru silueta H

În ceea ce privește pantalonii, femeile cu silueta H nu trebuie să se rezume la un singur model. Pot fi avantajoși atât cei drepți, cât și cei evazați, bootleg sau largi. Deasemenea fustele pot fi într-o multitudine de modele: evazate, lalea, drepte, în forma literei A. Doar cele cu elastic in talie trebuie evitate.

Croielile și modelele de evitat pentru această siluetă:

–          Detalii sau elastic in zona taliei

–          Buzunare aplicate in zona taliei

–          Topurile purtate in interiorul pantalonilor.

 

Croieli de evitat pentru silueta H

Comments

comments

 

Tags: , , , ,