Petrecerile din această perioadă a anului reunesc familii, prieteni, cunoștințe mai vechi sau mai noi. Toată lumea este prezentă: cel care pune monopol pe orice discuție, cel care vrea să-ți arate toate fotografiile cu copilul, pisica sau paianjenul lui, cel care abia interacționează preocupat fiind să verifice rețelele de socializare. Totuși, cel mai ușor de recunoscut personaj al oricărei petreceri este cuplul asortat. Pentru a nu se pierde în mulțime sau poate pentru a semnala și celorlalți invitați că formează o structură omogenă, cuplul asortat poate fi recunoscut prin identitatea coloristică între rochia ei și cravata lui, părul ei și șosetele lui, șamd.

                               Pentru situația in care vă întrebați cine formează un cuplu cu cine.

     În cuplu sau în afara lui suntem individualități distincte, avem păreri proprii, preferințe unice și nu în ultimul rând avem culori diferite care ne complimentează. Împartim o viață împreună, dar unele aspecte trebuie sa rămână personale. În domeniul vestimentar acestea sunt culorile garderobei.

     În alcatuirea unei tinute, scopul este de a crea unitate  prin alăturarea de piese vestimentare și accesorii ale căror stiluri și culori să se armonizeze și completeze, nu să se repete anost și lipsit de inspirație.

     Pentru că de cele mai multe ori această inițiativă aparține jumătății feminine a cuplului, mă adresez doamnelor când spun că partenerul nostru are un cu totul alt rol decât acela de a servi, împreună cu pantofii și poșeta, ca accesoriu ce desăvârșește o ținută la cea mai așteptată petrecere a sezonului. În plus, verdele olive care vă evidențiază atât de bine părul blond arămiu s-ar putea să nu-l avantajeze atât de bine pe el. Vrem ca domnul care ne sta alături să exceleze în toate privințele: ambiție, personalitate, carismă. Să nu-l privăm de oportunitatea de a ne demonstra că deține toate aceste calități și, în plus,  își poate alcătui singur o ținută  care să-l avantajeze atât  estetic, cât și ca reprezentare a respectului mutual. Dacă putem să-i încredințăm viitorul nostru de lungă sau mai scurtă durată, cu siguranță putem avea încredere ca își poate alege singur culoarea cămașii. Atunci cand nu știe sa faca asta, să recunoaștem ca depășește aria noastră de expertiză si să-l îndrumăm către un specialist. Vor rezulta doi oameni multumiți si cel puțin unul, bine îmbrăcat.

 

Comments

comments

 

Tags: , ,