Educație vestimentară și colecții ale celor mai talentați tineri designeri români. Iată ceva ce nu vezi prea des în multitudinea de evenimente din București.

Se întâmplă cu ocazia pop-up shop-ului organizat de Band of Creators și găzduit de Artmark, pe 28 și 29 Martie.

Ediții limitate, piese unice, accesorii remarcabile vă așteaptă să le priviți, să le iubiți și să le luați acasă, nu înainte de a participa la două noi workshopuri  din seria Declarații de Stil.

Sâmbătă vă propun să discutăm despre ceea ce face diferența între piese vestimentare aparent asemănătoare, despre articolele esențiale ale garderobei feminine actuale și tendințe sezoniere, modul în care planificăm bugetul, și cum ne exersăm sau adaptăm obiceiurile de cumpărare.

Dacă vi se întâmplă adesea ca rochia cumpărată cu atâta entuziasm (și dintr-un impuls greu de stăpânit) să rămână nepurtată, cu eticheta încă atașată, sezoane la rând, până când, în final, este expulzată din garderobă, dacă mergeți hotărâte să faceți o achiziție nouă, dar după două ore de căutări asidue, nu vă puteți decide asupra celei mai potrivite poșete: atemporală și totuși actuală, originală, dar sobră, mică, dar încăpătoare, e momentul să aflați Cum facem cumpărături în mod inteligent.

Duminică mâncăm un prânz frugal și o felie mare de Tendințe Primăvara-Vara 2015. Vă invit să analizăm direcția generală în care se îndreaptă industria modei, dar, mai ales, să vedem cum putem integra în garderoba existentă, denimul și franjurii, carourile și culorile pastelate, încăltămintea sport și imprimeurile psihedelice. Care vor fi o distracție de-o vară și care sunt aici pentru a rămâne este un pariu pe care îl putem face împreună.

Declarații de Stil_28, 29 Martie 2015__

Comments

comments

 

Tags: , , , , ,