Urmează să-ți petreci următoarele zile pe pârtie, dar nu vrei să sărbătorești  primele momente ale noului an în pantaloni de ski, așa că te gândești să incluzi în bagajul pe care îl pregătești , o ținută potrivită pentru o petrecere la munte.   

Lasă acasă cămășile cu butoni, pantofii de oraș și jachetele din piele. Nu vei putea face față situațiilor neprevăzute care apar în vârf de munte, în haine subțiri sau incomode.  Scoate mașina din zăpada, taie lemne pentru șemineu și impresionează întreaga audiență feminină, în reiați din bumbac, tricotaje din lână, bocanci și mănuși.

J-Crew-03

O helancă din cașmir subțire, gri antracit, sau chiar roșu și verde dacă vrei să fii în spiritul sezonului,  reiați negri, o cămașă cadrilată din bumbac gros,  o conversație interesantă și vei fi în centrul atenției…indiferent de vârstă

munte 005

Jeanșii sunt previzibili și deloc speciali pentru noaptea dintre ani, fie ea și la o cabană. Alege pantaloni din bumbac cerat sau reiați. Dacă vrei o ținută ușor mai elegantă și totuși actuală, pantalonii din lână vor arăta excelent alături de cămașa din jeans și un fular lung din lână.

J Crew 01

Puloverele cu reni și brăduți au încetat să mai fie amuzante când ai trecut de 14 ani. Ai acum la dispoziție, pulovere din cașmir, amestec de cașmir, mătase și lână, deopotrivă călduroase și  incredibil de fine. Nu te mira dacă ea nu-și va putea ține mâinile departe de tine.

J Crew 02

Nici papioanele colorate nu mai au vreun haz (dacă au avut vreodată). Bărbatul modern e practic și apreciază calitatea. Mănușile și fularele se vor dovedi mult mai utile în această situație. Pentru bocanci orientează-te către  brandurile specializate: La Sportiva, Mammut, Lowa, Raichle.

colaj 002

colaj 001

sursa foto: mrporter.com, jcrew.com

Comments

comments

 

Tags: ,