bride and groom  stylist

© Theo Manusaride Photography

Cea mai așteptată, căutată și iubită rochie din viața unei femei este cea care îți subliniază frumusețea naturală și îți crează imaginea și starea perfectă pentru ziua în care vei fi mireasă.

Personalitatea ta, tipul ceremoniei religioase, respectiv al petrecerii, locul, tema pe care ai gândit-o pentru nuntă, sunt toate criterii importante în alegerea siluetei, a modelului, materialului, aplicațiilor, culorii rochiei.

Modelul este acea trăsătură a rochiei care crează aspectul de ansamblu, ceea ce face rochia și întreaga imagine a miresei să fie percepută drept “romantică”(cum este cazul rochiilor empire), “sexy” (modelul sirenă), “tradițională” (rochia model A), etc.

O pajiște înverzită, malul unui lac sau o grădină de vară sunt locuri în care visezi ca nunta să aibă loc? Materialul care va completa aceste alegeri boeme, romantic este unul diafan, vaporos, precum organza, voalul de mătase, sau chiffonul. Taftaua, satinul sau dantela ar fi alegeri de un fast excesiv, în acest caz, însă ideale pentru o sală de bal.

Opțiunile pentru aplicații și accesorii (voal, trenă) sunt numeroase și fiecare dintre ele crează un efect diferit: aplicațiile de dantelă sau mărgele pe corset  alături de o fustă  simplă din satin vor atrage atenția asupra părții superioare a rochiei, iar lungimea trenei va fi direct proporțională cu gradul de formalitate al ceremoniei religioase.

Te simți copleșită de numărul mare de detalii de luat în considerare? Este un sentiment firesc.

Dacă rochia de cocktail, sacoul pentru birou ori paltonul de iarnă pot fi testate, purtate, schimbate pe criteriul experienței, rochia de mireasă nu îți oferă această șansă. Alegerea trebuie să fie perfectă din prima. Nu mai este nimic de făcut dacă în fotografiile de nuntă observi că nuanța rochiei îți crează un aspect bolnăvicios al pielii sau, pe ringul de dans, că modelul corsetului nu face față salturilor tale entuziaste.

Rolul meu nu este de a-ți indica ce să porți. Sunt convinsă că ești înconjurată de astfel de persoane. Te voi ghida în a face singură alegerea având la dispoziție instrumente obiective: anatomia și preferințele tale, detaliile nunții, buget.

*

Cum arată bărbatul fără de care ziua nunții nu ar fi perfectă? Este zâmbitor, relaxat și poartă un costum în care pare că poate cuceri lumea.

Ales în raport cu momentul zilei, natura evenimentului, anatomia purtătorului și nu după niste tipare și stereotipuri învechite sau dimpotrivă, după niște derapaje creative grave prezentate sub titulatura de modern și avangardist, va face cu siguranță diferența între el și toți ceilalți bărbați din încăpere.

Cum se alege, cum și când se poartă, ce culoare, ce proporții și accesorii are un astfel de costum? Se poartă cu papion sau cravată, pantofi din piele lăcuită sau netedă, negru sau în altă culoare? Iată că și domnul zilei sta în fața unor alegeri care îl pun în dificultate și, oricât de dezinteresat de modă poate fi în orice altă zi, momentul în care își întemeiază o familie are nevoie de preocupare pentru propria imagine.

Creăm împreună imaginea zilei voastre perfecte!

Comments

comments

 

Tags: , , , , , ,