Declaratii de stil @ Band of Creators

În urma numeroaselor solicitări de întâlniri cu caracter practic ce au venit de la cursanți, am gândit un concept care are ca scop transpunerea anatomiei, personalității, preferințelor, stilului dumneavoastră de viață, în alegeri vestimentare pe care să le resimțiți ca fiind autentice și reprezentative. 

Oganizate sub forma unor workshopuri interactive, sesiunile ”Declarații de Stil” vor avea o tematică diversă: codurile vestimentare, modul în care luăm decizii și facem cumpărături, accesoriile, cromatica în garderobă, stilul personal, etc.

Am ales în acest sens un partener cum nu se poate mai potrivit: Band Of Creators, showroomul care reunește  colecțiile celor mai buni tineri designeri români ai momentului: Ioana Ciolacu, Alina Morar, Traskin, Florentina Giol, Maria Queen Maria, Aer Wear, 109, Edita Lupea, Ingrid Teodosiu și mulți alții.  Ne vom inspira și vom exersa cu ediții limitate, piese unice, accesorii remarcabile, pentru descoperirea și dezvoltarea unui stil personal memorabil.

Primul workshop din această serie are drept temă descoperirea și dezvoltarea stilului personal.

Stilul vestimentar este ceea ce spunem atunci când nu vorbim, dar uneori este dificil să ne găsim cuvintele pentru a ne exprima creativ. Fluența stilistică înseamnă charismă, grație, clasă, dar și exercițiul autocunoașterii. Stilul autentic este un puzzle al mai multor trăsături, experiențe ale noastre, nu este o destinație fixă, ci un parcurs care necesită ieșirea din propriile tipare și testarea lucrurilor aparent nepotrivite/neagreate.

Mai joi aveți toate datele necesare pentru înscriere:

Data, ora: Sambata, 7 februarie, 11:00 am – 1:00 pm

Pret: 80 RON/pers

Nr participanti: 14

Locatie: Band of Creators, str Benjamin Franklin, nr 14, in dreapta Ateneului Roman, click aici pentru harta

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la band@bandofcreators.com sau la telefon 0744616119

Locurile se ocupa in ordinea achitarii sumei aferente cursului. Pentru inceperea cursului este necesar sa existe un numar minim de 10 participanti inscrisi.

Plata cursurilor se efectueaza in avans astfel:

  • prin transfer bancar catre SC Ten on Ten SRL, RO85INGB0000999902684341, deschis la ING Bucuresti, CUI 29169270
  • cu cardul, la sediul Band of Creators, str Benjamin Franklin, nr 14; click aici pentru harta
  • numerar, la sediul Band of Creators, str Benjamin Franklin, nr 14; click aici pentru harta

In cazul in care nu mai puteti participa la curs, taxa va putea fi returnata cu conditia ca retragerea sa fie anuntata cel tarziu cu 4 zile inainte de incepere (pana marti, 3 februarie). Daca retragerea este anuntata dupa data de 3 februarie, aveti optiunea sa redirectionati suma fie pentru un alt curs, fie pentru un voucher valabil in showroom-ul Band of Creators. Suma poate fi folosita in urmatoarele 30 de zile calendaristice dupa data cursului de la care v-ati retras.

Dupa data de 3 februarie suma nu poate fi returnata, avand in vedere ca un curs este confirmat in functie de un numar minim de participanti.

Comments

comments

 

Tags: , , , , , ,